Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Sinds enige tijd steken wij extra tijd in preventieve behandelingen. Denk hier bij o.a. aan instructie mondhygiëne, reiniging en beschermlaagjes. Uit een rapportage van de zorgverzekeraars blijkt dat wij daardoor minder vullingen hoeven te maken, maar ook minder tanden te hoeven verwijderen in vergelijking met het landelijk gemiddelde.

Het is 1992 als Edwin Roovers afzwaait als militair dienstplichtig tandarts en zich het liefst vestigt in de geboortestad van hem en zijn vrouw Marianne.

Tandheelkundig Centrum Hoge Vught in Breda verkozen tot Brabants Beste Tandarts

Afgelopen week was bij Radio 8FM de verkiezing tot “Brabants Beste Tandarts” . Tandheelkundig Centrum Hoge Vught is hierbij verkozen tot "Brabants Beste Tandarts"!

Radio 8FM kreeg de hele week vanuit heel Brabant vele stemmen binnen. Vrijdagmiddag 15 juli 2016 werd de winnaar van deze verkiezing bekend gemaakt.

Tanden bleken Breda

Wil je graag de kleur van je tanden wat laten opfrissen? Een mooie stralende witte lach?

Dan ben je voor het bleken van tanden bij Tandheelkundig Centrum Hoge Vught aan het goede adres!

Kindertandarts Breda

Alle medewerkers van Tandheelkundig Centrum Hoge Vught doen hun uiterste best om het alle patienten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Zo besteden wij ook veel aandacht aan de kinderen, de wachtkamers in onze tandartspraktijk zijn kindvriendelijk ingericht; denk hierbij aan een keukentje, een autobaan en allerlei leuke leesboekjes voor kinderen. 

Onze patiënten zijn erg tevreden over ons. Niet volgens het principe van “Wij van WC-eend adviseren WC-eend”, maar volgens een door ons gehouden enquête onder een aanzienlijk deel ons patiëntenbestand. Alle zorgverleners (medewerkers die daadwerkelijk iets bij u in de mond doen) van Tandheelkundig Centrum Hoge Vught scoren allemaal boven de 8,5 op een schaal van 1 tot 10.

Voorlichting en poetsles Kober kindcentrum de Stee

Tandheelkundig Centrum Hoge Vught is door Kober kindercentrum de Stee (de buitenschoolse opvang) in Teteringen uitgenodigd om mee te doen aan "Later als ik groot ben wil ik worden....." Tandarts!

Microscoop Tandheelkundig Centrum Hoge Vught

Met de komst van de tandheelkundige behandelmicroscoop heeft het kwaliteitsniveau van Tandheelkundig Centrum Hoge Vught opnieuw een boost gekregen. Met behulp van deze microscooop kunnen wij zaken aan het licht brengen die voor het blote oog verborgen blijven.

Wanneer u toe bent aan een nieuw kunstgebit, frame of een gebitsprothese op implantaten, kunt u bij Tandheelkundig Centrum Hoge Vught terecht.

Joyce van der Gaag is tandprotheticus en als ruim 5 jaar werkzaam in onze praktijk . Joyce zorgt ervoor dat al onze patiënten tevreden met hun nieuwe kunstgebit of frame naar huis gaan.

Tandarts praktijk tijdens de feestdagen

Wegens kerstvakantie is Tandheelkundig Centrum Hoge Vught gesloten van vrijdag 18 december 2015 tot maandag 4 januari 2016.

Uitsluitend voor spoedgevallen, zoals ongevallen en nabloedingen , kunt u terecht bij de dienstdoende tandarts van Breda en omstreken. Deze kunt u telefonisch bereiken op telefoonnummer 076-5209070.

Gebruikt u medicijnen?

Voor uw tandarts, mondhygiënist of preventieassistent is het van belang om op de hoogte te zijn van uw medicijngebruik.

Wanneer wij niet op de hoogte zijn van uw medicijngebruik of een wijziging in uw medicijngebruik, kunnen tijdens behandelingen onveilige situaties ontstaan en bij pijnklachten wordt het stellen van een diagnose bemoeilijkt.