Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Veilig en verantwoord lenen

Het Infomedics betaalplan is voor zorgconsumenten die zorg nodig hebben, maar niet direct de volledige rekening kunnen betalen. Iedereen kent het wel zo'n maand waar ineens kostbare goederen zoals een wasmachine of een auto kapot gaan én u ook nog eens geconfronteerd wordt met een hoge zorgrekening. Wat gaat u doen? Of beter gezegd welke financiële 'tegenvaller' gaat u als eerste oplossen? 

Bij Infomedics snappen wij dat iedereen wel eens met zo'n situatie te maken kan krijgen en daarom bieden wij voor onze zorgrekeningen het Infomedics betaalplan aan.

Met het Infomedics betaalplan sluit u een beperkt doorlopend krediet af.  Hiervoor werken wij nauw samen met ons zusterbedrijf ixorg als kredietverstrekker. De rente die wij hiervoor in rekening brengen is maximaal 8,5%. Het maximaal te lenen bedrag is € 7.500. De rente wordt alleen berekend over het daadwerkelijk opgenomen krediet. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u op een verantwoorde manier geld leent. U kunt daarom met het krediet alleen zorgrekeningen van Infomedics betalen. Er wordt geen geld op uw rekening gestort. Het is dus niet mogelijk dat het geld wordt besteed aan zaken anders dan zorgkosten. Heeft u een rekening van Infomedics ontvangen, dan geeft u in het patiëntportaal aan of de rekening betaald moet worden met het betaalplan. Het is een geruststellende gedachte dat de financiering van de behandeling (vooraf) goed geregeld is. 

Meer weten?

Wilt u weten hoe u meer weten over Infomedics betaalplan of een aanvraag indienen? Neem contact op met onze Servicedesk via 088 - 65 55 960. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Sinds enige tijd steken wij extra tijd in preventieve behandelingen. Denk hier bij o.a. aan instructie mondhygiëne, reiniging en beschermlaagjes. Uit een rapportage van de zorgverzekeraars blijkt dat wij daardoor minder vullingen hoeven te maken, maar ook minder tanden te hoeven verwijderen in vergelijking met het landelijk gemiddelde.

Als je tandvlees vanochtend bij het tandenpoetsen bloedde, is het misschien een goed idee om dat eens in de gaten te houden. Mogelijk hebben we de oorzaak van de ziekte van Alzheimer gevonden in Porphyromonas gingivalis, de belangrijkste bacterie bij chronische tandvleesaandoeningen.

Het is 1992 als Edwin Roovers afzwaait als militair dienstplichtig tandarts en zich het liefst vestigt in de geboortestad van hem en zijn vrouw Marianne.

Tandheelkundig Centrum Hoge Vught in Breda verkozen tot Brabants Beste Tandarts

Afgelopen week was bij Radio 8FM de verkiezing tot “Brabants Beste Tandarts” . Tandheelkundig Centrum Hoge Vught is hierbij verkozen tot "Brabants Beste Tandarts"!

Radio 8FM kreeg de hele week vanuit heel Brabant vele stemmen binnen. Vrijdagmiddag 15 juli 2016 werd de winnaar van deze verkiezing bekend gemaakt.

Tanden bleken Breda

Wil je graag de kleur van je tanden wat laten opfrissen? Een mooie stralende witte lach?

Dan ben je voor het bleken van tanden bij Tandheelkundig Centrum Hoge Vught aan het goede adres!

Kindertandarts Breda

Alle medewerkers van Tandheelkundig Centrum Hoge Vught doen hun uiterste best om het alle patienten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Zo besteden wij ook veel aandacht aan de kinderen, de wachtkamers in onze tandartspraktijk zijn kindvriendelijk ingericht; denk hierbij aan een keukentje, een autobaan en allerlei leuke leesboekjes voor kinderen. 

Onze patiënten zijn erg tevreden over ons. Niet volgens het principe van “Wij van WC-eend adviseren WC-eend”, maar volgens een door ons gehouden enquête onder een aanzienlijk deel ons patiëntenbestand. Alle zorgverleners (medewerkers die daadwerkelijk iets bij u in de mond doen) van Tandheelkundig Centrum Hoge Vught scoren allemaal boven de 8,5 op een schaal van 1 tot 10.

Voorlichting en poetsles Kober kindcentrum de Stee

Tandheelkundig Centrum Hoge Vught is door Kober kindercentrum de Stee (de buitenschoolse opvang) in Teteringen uitgenodigd om mee te doen aan "Later als ik groot ben wil ik worden....." Tandarts!

Microscoop Tandheelkundig Centrum Hoge Vught

Met de komst van de tandheelkundige behandelmicroscoop heeft het kwaliteitsniveau van Tandheelkundig Centrum Hoge Vught opnieuw een boost gekregen. Met behulp van deze microscooop kunnen wij zaken aan het licht brengen die voor het blote oog verborgen blijven.

Wanneer u toe bent aan een nieuw kunstgebit, frame of een gebitsprothese op implantaten, kunt u bij Tandheelkundig Centrum Hoge Vught terecht.

Joyce van der Gaag is tandprotheticus en als ruim 10 jaar werkzaam in onze praktijk . Joyce zorgt ervoor dat al onze patiënten tevreden met hun nieuwe kunstgebit of frame naar huis gaan.