Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Edwin
Edwin

Is samen met zijn vrouw Marianne oprichter van de praktijk. Zijn passie ligt bij de diagnostiek en het opstellen van multidisciplinaire behandelplannen op tandheelkundig gebied. Binnen de praktijk houdt hij zich verder bezig met het management, doet hij second opinions en is adviserend tandarts voor de GGD West-Brabant. Big nummer: 99031289902

Banner BIG Register 300x37

Sander
Sander

Sander is in 2015 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Sinds november 2016 is hij werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Hoge Vught. Big nummer: 79919832702

KRT e1358780334681

Banner BIG Register 300x37

Apostolos
Apostolos

Vanaf maart 2017 is tandarts Apostolos ons team komen versterken. Hij is geboren in Griekenland en heeft ruim 10 jaar ervaring als tandarts opgedaan in Griekenland, Engeland en Nederland. Big nummer: 39920296902

Banner BIG Register 300x37

Joyce
Joyce

U kunt bij de Joyce terecht voor volledige protheses, protheses op implantaten en diverse deelprotheses. Het fijne van een tandprotheticus is dat alle fases van de prothese door één paar handen gemaakt worden; zowel aan de stoel, als in het laboratorium.

logo ONT e1376389694821

Marianne
Marianne

Is sinds 1984 werkzaam in de tandheelkunde. Zij heeft veel ervaring met het behandelen van mensen met een verstandelijke beperking en angstige patiënten. Marianne heeft met goed gevolg de cursus lokale (plaatselijke) verdoving afgelegd.

Fenke
Fenke

Is sinds 1998 werkzaam in onze praktijk. Naast preventieassistente is zij ook op woensdagochtend als praktijk manager werkzaam. Vragen over facturen en dergelijke worden door haar behandeld.

logo preventie assistente

Peggy
Peggy

Grote kans dat u Peggy aan de balie of aan de telefoon treft. Maar als het nodig is, staat zij ook aan de stoel haar mannetje.

Chiara
Chiara

De eerste kennismaking met Chiara beviel ons zo goed dat wij haar hebben aangeboden om bij ons te komen werken en haar studie in de avonduren er bij te doen. Gelukkig is ze op ons aanbod ingegaan en hebben wij aan haar een goede assistente. Op dit moment assisteert Chiara bij alle tandartsen en zit ze regelmatig aan de balie. In 2016 heeft zij haar diploma tandartsassistente behaald en haar anesthesie. Halverwege 2018 heeft Chiara de opleiding tot preventieassistent behaald.

Jila
Jila

Is sinds haar stage hier regelmatig als noodvulling opgetreden om de gaatjes die zieke collega’s veroorzaakten te dichten. Nu is Jila vrijwel dagelijks werkzaam als stoelassistente bij de tandartsen en is ze te vinden aan de balie.
Heeft in juli 2014 haar diploma voor tandartsassistente behaald en in 2016 haar anesthesie.

Özlem
Özlem

Özlem is vanaf september 2017 ons assistente team komen versterken, zij assisteert bij alle tandartsen.

Jannah
Jannah

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En zo kan het zo maar gebeuren dat de dochter van Edwin en Marianne ook in de praktijk werkzaam is.