Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Veilig en verantwoord lenen

Het Infomedics betaalplan is voor zorgconsumenten die zorg nodig hebben, maar niet direct de volledige rekening kunnen betalen. Iedereen kent het wel zo'n maand waar ineens kostbare goederen zoals een wasmachine of een auto kapot gaan én u ook nog eens geconfronteerd wordt met een hoge zorgrekening. Wat gaat u doen? Of beter gezegd welke financiële 'tegenvaller' gaat u als eerste oplossen? 

Bij Infomedics snappen wij dat iedereen wel eens met zo'n situatie te maken kan krijgen en daarom bieden wij voor onze zorgrekeningen het Infomedics betaalplan aan.

Met het Infomedics betaalplan sluit u een beperkt doorlopend krediet af.  Hiervoor werken wij nauw samen met ons zusterbedrijf ixorg als kredietverstrekker. De rente die wij hiervoor in rekening brengen is maximaal 8,5%. Het maximaal te lenen bedrag is € 7.500. De rente wordt alleen berekend over het daadwerkelijk opgenomen krediet. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u op een verantwoorde manier geld leent. U kunt daarom met het krediet alleen zorgrekeningen van Infomedics betalen. Er wordt geen geld op uw rekening gestort. Het is dus niet mogelijk dat het geld wordt besteed aan zaken anders dan zorgkosten. Heeft u een rekening van Infomedics ontvangen, dan geeft u in het patiëntportaal aan of de rekening betaald moet worden met het betaalplan. Het is een geruststellende gedachte dat de financiering van de behandeling (vooraf) goed geregeld is. 

Meer weten?

Wilt u weten hoe u meer weten over Infomedics betaalplan of een aanvraag indienen? Neem contact op met onze Servicedesk via 088 - 65 55 960. Onze medewerkers helpen u graag verder.