Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Kindertandarts Breda

Alle medewerkers van Tandheelkundig Centrum Hoge Vught doen hun uiterste best om het alle patienten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Zo besteden wij ook veel aandacht aan de kinderen, de wachtkamers in onze tandartspraktijk zijn kindvriendelijk ingericht; denk hierbij aan een keukentje, een autobaan en allerlei leuke leesboekjes voor kinderen. 

  

Ook in de behandelkamers zijn er tal van mogelijkheden om het de kinderen zo goed mogelijk naar hun zin te maken, bijvoorbeeld de populaire poetsaap. Kinderen kunnen hiermee oefenen om te poetsen en kunnen even zelf tandarts zijn, spelenderwijs proberen we hiermee kinderen bekend te maken met de tandarts. 

 

Daarnaast hebben wij op woensdag- en donderdagochtend speciale agenda's voor kinderen die een behandeling nodig hebben, zoals bijvoorbeeld het vullen van een gaatje. Er is dan meer tijd in onze agenda gereserveerd en dat biedt mogelijkheden voor het geven van extra uitleg en gewenningstherapie. Op woensdagmiddag is er in onze agenda's plaats voor de kortere afspraken zoals controles, het maken van sealants en poetsinstructies.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw kinderen bij Tandheelkundig Centrum Hoge Vught? Of wilt u graag een afspraak maken voor uzelf en/of uw kinderen? Dan kunt u ons bereiken op 076-5719442 of via onze contactpagina.