Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Met de komst van de tandheelkundige behandelmicroscoop heeft het kwaliteitsniveau van Tandheelkundig Centrum Hoge Vught opnieuw een boost gekregen. Met behulp van deze microscooop kunnen wij zaken aan het licht brengen die voor het blote oog verborgen blijven.

Bij wortelkanaalbehandelingen staat of valt het succes met het vinden van alle aanwezige wortelkanalen. Dit kunnen er wel zes zijn in één kies!
De ingangen van deze kanaatljes zijn vaak maar tienden van millimeters groot en dus zeer moeilijk vindbaar. Met behulp van de microscoop zal dit dan ook beter lukken.

Ook kunnen we aan u laten zien, waarom wij een bepaalde behandeling voorstellen. De microscoop is namelijk draadloos verbonden met een iPad en daarmee kunnen we de microscoopbeelden vastleggen en met u bespreken.

plaatje microscoop           plaatje microscoop 2         

Zoals u ziet blijft Tandheelkundig Centrum Hoge Vught inversteren in uw mondgezondheid en doen we er alles aan om u met uw eigen tanden en kiezen een lang leven te laten kauwen, lachen, praten en noem alle andere dingen maar op waar u uw gebit bij nodig heeft!