Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Tandarts Breda

Tandarts in Breda

Tandheelkundig Centrum Hoge Vught is een moderne tandartspraktijk die gevestigd is aan de Brusselstraat 67 in Breda-Noord. Gedreven door vakmanschap en interesse behandelen wij u met veel enthousiasme. Onze tandarts in Breda maakt daarbij gebruik van de nieuwste technieken. Ons team bestaat uit vaste, deskundige, patiëntvriendelijke tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistentes, assistentes en een tandprothetica. Samen vormen wij een gemotiveerd team met als gezamenlijke doelen: een prettige sfeer, goede patiëntenzorg en de hoogst mogelijke kwaliteit voor jong en oud, rijk en arm.

KvK nummer: 20067418

Handig

loading...

Openingstijden

Maandag                8:15 -20:30          
Dinsdag   8:15 -17:00      
Woensdag   8:15 -17:00      
Donderdag   8:15 -19:00      
Vrijdag   8:15 -16:30      

Informatie

Maandag                8:15 -20:30          
Dinsdag   8:15 -17:00      
Woensdag   8:15 -17:00      
Donderdag   8:15 -19:00      
Vrijdag   8:15 -16:30      

Op de site van het Ivoren Kruis treft u veel folders aan over diverse tandheelkundige onderwerpen Via een klik op het logo van het Ivoren Kruis komt u op de juiste pagina terecht.

 

logo ivoren kruis

Het kan voorkomen dat u vindt dat wij u verkeerd of onzorgvuldig hebben geïnformeerd of behandeld. Het is belangrijk dat u iets met die onvrede doet.

Vertel ons over uw probleem

Neem contact met ons op via telefoon of mail. Wij zullen uw probleem doorzetten naar de persoon binnen onze praktijk die zich zal verdiepen in uw zaak. Dit kan de behandelend tandarts zijn, maar ook de praktijkmanager. Veel voorkomende vragen kunnen ook door onze receptioniste beantwoord worden.

NMT-klachtenregeling

De tandartsen van Tandheelkundig Centrum Hoge Vught zijn lid van hun beroepsvereniging; dit betekent dat u gebruik kunt maken van een klachtenregeling. Die regeling voldoet aan de eisen die de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgverlener stelt. U kunt uw probleem per brief aan de NMT voorleggen via Postbus 2000, 3430 CA Nieuwegein.

De regeling biedt twee mogelijkheden:

Bemiddeling

Voordeel van bemiddeling is dat onder leiding van deskundigen van de Regionale Bemiddelings Raad wordt gezocht naar een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. De uitkomst van de bemiddeling wordt schriftelijk vastgelegd.

Formele klachtbehandeling

Als bemiddeling niet op prijs wordt gesteld of als een bemiddelingspoging niet tot een bevredigende oplossing leidt, kunt u de NMT vragen om een formele behandeling van uw klacht door de Centrale Klachtencommissie. U en uw tandarts worden dan uitgenodigd voor een gesprek over uw klacht. Beide partijen wordt gevraagd om het probleem toe te lichten. Beide partijen worden schriftelijk op de hoogte worden gesteld van de uitspraak of de klacht gegrond of ongegrond is.

Kosten

Aan de bemiddeling of formele klachtbehandeling zijn geen kosten verbonden.

Betalingsplan Infomedics

06 februari 2020 - Infomedics
Veilig en verantwoord lenen Het Infomedics betaalplan is voor zorgconsumenten die zorg nodig hebben, maar niet direct de volledige rekening kunnen betalen. Iedereen kent het wel zo'n maand waar ineens kostbare goederen zoals een wasmachine of een auto kapot gaan én u ook nog eens geconfronteerd wordt met een hoge zorgrekening. Wat gaat u doen? Of beter gezegd welke financiële 'tegenvaller' gaat u als eerste oplossen? Bij Infomedics snappen wij dat iedereen wel eens met zo'n situatie te maken kan krijgen en daarom…

Preventief beleid werpt vruchten af

13 juni 2019 - Tandheelkundig Centrum Hoge Vught
Sinds enige tijd steken wij extra tijd in preventieve behandelingen. Denk hier bij o.a. aan instructie mondhygiëne, reiniging en beschermlaagjes. Uit een rapportage van de zorgverzekeraars blijkt dat wij daardoor minder vullingen hoeven te maken, maar ook minder tanden te hoeven verwijderen in vergelijking met het landelijk gemiddelde.

Een relatie tussen de ziekte van Alzheimer en ontstoken tandvlees

25 januari 2019 - Deborah MacKenzie/ New Scientist
Als je tandvlees vanochtend bij het tandenpoetsen bloedde, is het misschien een goed idee om dat eens in de gaten te houden. Mogelijk hebben we de oorzaak van de ziekte van Alzheimer gevonden in Porphyromonas gingivalis, de belangrijkste bacterie bij chronische tandvleesaandoeningen.
Bel ons!076-5719442
Bezoek ons!Brusselstraat 67
4826 NH Breda