Edwin Roovers
Edwin Roovers

Is samen met zijn vrouw Marianne oprichter van de praktijk. Zijn passie ligt bij de diagnostiek en het opstellen van multidisciplinaire behandelplannen op tandheelkundig gebied. Binnen de praktijk houdt hij zich verder bezig met het management, doet hij second opinions en is adviserend tandarts voor de GGD West-Brabant.

KRT e1358780334681

Banner BIG Register 300x37

Jaume Espejo Roca
Jaume Espejo Roca

Jaume is in 2000 afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Barcelona. Daarna is hij zich gaan specialiseren in de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Het kan zijn dat u binnen onze praktijk voor wortelkanaalbehandelingen wordt doorgestuurd naar Jaume. 

KRT e1358780334681      Logo NVvE RGB WEB 

 

Sander Fraats
Sander Fraats

Sander Fraats is in 2015 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Sinds november 2016 is hij werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Hoge Vught.

KRT e1358780334681

Apostolos Fardis
Apostolos Fardis

Vanaf maart 2017 zal tandarts Apostolos Fardis ons team komen versterken. Hij is geboren in Griekenland en heeft ruim 10 jaar ervaring als tandarts opgedaan in Griekenland, Engeland en Nederland.

Diana Urueña
Diana Urueña

Diana Urueña is van oorsprong Colombiaanse, maar heeft haar opleiding tot tandarts gevolgd in het spaanse Madrid. 
Sinds enkele jaren is zij werkzaam als tandarts in Nederland en vanaf 1 november werkzaam ook bij Tandheelkundig Centrum Hoge Vught.

Joyce van der Gaag
Joyce van der Gaag

U kunt bij de Joyce terecht voor volledige protheses, protheses op implantaten en diverse deelprotheses. Het fijne van een tandprotheticus is dat alle fases van de prothese door één paar handen gemaakt worden; zowel aan de stoel, als in het laboratorium.

logo ONT e1376389694821

Lira Hajra
Lira Hajra

Lira Hajra is bij ons als tandheelkundig medewerker werkzaam vanaf september 2016.

In opdracht van de tandarts voert zij verschillende behandelingen uit, Lira is erg goed met kinderen en angstige patiënten.

Kimberly Lambregts
Kimberly Lambregts

Kimberly is in 2015 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Utrecht. Zij is werkzaam ins onze praktijk op dinsdag.

Marianne Roovers
Marianne Roovers

Is sinds 1984 werkzaam in de tandheelkunde. Zij heeft veel ervaring met het behandelen van mensen met een verstandelijke beperking en angstige patiënten. Marianne heeft met goed gevolg de cursus lokale (plaatselijke) verdoving afgelegd.

Fenke van der Mast
Fenke van der Mast

Is sinds 1998 werkzaam in onze praktijk. Naast preventieassistente is zij ook op woensdagochtend als praktijk manager werkzaam. Vragen over facturen en dergelijke worden door haar behandeld.

logo preventie assistente

Maud van Gageldonk
Maud van Gageldonk

Maud is hier werkzaam vanaf 2008. Ze heeft haar opleiding tot preventieassistente afgerond, is in het bezit van een diploma voor het geven van anesthesie. Daarnaast is Maud werkzaam als office manager.

logo preventie assistente

Peggy van den Bosch
Peggy van den Bosch

Grote kans dat u Peggy aan de balie of aan de telefoon treft. Maar als het nodig is, staat zij ook aan de stoel haar mannetje.

Chiara Boot
Chiara Boot

De eerste kennismaking met Chiara beviel ons zo goed dat wij haar hebben aangeboden om bij ons te komen werken en haar studie in de avonduren er bij te doen. Gelukkig is ze op ons aanbod ingegaan en hebben wij aan haar een goede assistente. Op dit moment assisteert Chiara voornamelijk bij tandarts Fraats. In 2016 heeft zij haar diploma tandartsassistente behaald en haar anesthesie.

Jila Hakakh
Jila Hakakh

Is sinds haar stage hier regelmatig als noodvulling opgetreden om de gaatjes die zieke collega’s veroorzaakten te dichten. Nu is Jila vrijwel dagelijks werkzaam als stoelassistente bij de tandartsen en is ze te vinden aan de balie.
Heeft in juli 2014 haar diploma voor tandartsassistente behaald en in 2016 haar anesthesie.

Jannah Roovers
Jannah Roovers

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En zo kan het zo maar gebeuren dat de dochter van Edwin en Marianne ook in de praktijk werkzaam is.